Tech Awards 2018 - Aventho Wireless

 

beyerdynamic Aventho wireless heeft de Tech Award gewonnen in de categorie Bluetooth-hoofdtelefoon!  


De Tech Awards zijn een gedeeld iniatief van de grootste en meest invloedrijke tech-media: Computer!Totaal, PCM, Zoom.nl, Computer Idee, BesteProduct.nl, MacWorld.nl, Power Unlimited, Insidegamer.nl en Gamer.nl. Van de duizenden nieuwe producten die afgelopen jaar zijn geïntroduceerd en getest zijn er 139 bekroond met een Tech Award, verdeeld over 52 categorieën.


Tech Awards

De Tech Awards zijn in het leven geroepen om consumenten te helpen bij de aankoop van allerhande tech-producten. Consumenten moeten doorgaans kiezen uit tientallen verschillende producten binnen een productcategorie. De onafhankelijke testoordelen van de gespecialiseerde experts scheiden het kaf van het koren. “Een Tech Award betekent aan de top staan in een van de geteste productcategorieën van het afgelopen jaar. Het gaat dus om de beste producten: dankzij het kwaliteitscertificaat van de Tech Awards begaat niemand een miskoop” Aldus de iniatiefnemers

Benieuwd naar de andere winnaars? Bekijk ze hier          Wenst u meer informatie over de beyerdynamic Aventho wireless hoofdtelefoon? Neem dan contact op met ons verkoopteam.