Our brands

Below is a list of the brands in our range

AdamsonAdamson
Het Canadese bedrijf Adamson Systems Engineering ontwikkelt en maakt een complete lijn van superieure, technisch vooruitstrevende, luidsprekerproducten voor de professionele markt voor zowel live toepassingen evenals vaste installaties.

Check out the website of Adamson

AuvitranAuvitran
Auvitran heeft de oplossing voor al uw ontbrekende digitale connecties. Vanaf hun grote 128x128 matrixen tot aan de elegante Av-Wall's, Auvitran heeft overal een digitaal antwoord op.

Bekijk hier de producten van AuviTran

Check out the website of Auvitran

BeyerdynamicBeyerdynamic
Opgericht in 1924 en gevestigd in Heilbronn, Duitsland, biedt Beyerdynamic een ruim assortiment aan headsets. Niet alleen voor zang en presentatie, maar ook voor tv-commentatoren, piloten, conferentiesystemen en tolk-faciliteiten.

Check out the website of Beyerdynamic

DPA-microphonesDPA-microphones
Het ontwerpen van microfoons met een verbluffend geluid, uitzonderlijke consistentie en uitstekende duurzaamheid is geen sinecure. DPA Microphones put uit meer dan zes decennia ervaring op het gebied van microfoonontwerp van wereldklasse. Deze geschiedenis begint in de jaren 50, toen onze voorganger, Brüel & Kjær, de eerste, nauwkeurig nauwkeurige meetmicrofoons ontwikkelde. Tegenwoordig vormen superieure geluidskwaliteit en technische innovatie nog steeds de kern van alles wat DPA doet.

Check out the website of DPA-microphones

ShureShure
Van microfoon tot hoofdtelefoon of vergadermateriaal, Shure maakt producten die jouw geluid op de allerbeste manier overbrengt. Met Shure behoren problemen met geluidsapparatuur voorgoed tot het verleden, zodat jij je helemaal kunt focussen op je boodschap of performance.

Check out the website of Shure

TeqsasTeqsas
Het TEQSAS-team bestaat uit ingenieurs en technici met een lange ervaring op het gebied van professionele audiotechnologie met de roots in de toer- en verhuursector.

Check out the website of Teqsas

Yamaha Pro AudioYamaha Pro Audio
Yamaha is wereldwijd bekend als leverancier van innovatieve oplossingen voor de geluidsindustrie. De line-up van Yamaha omvat een aantal topkwaliteit digitale mixers en uitgebreid assortiment luidsprekers geschikt voor alles van live geluid tot commerciële installaties.

Check out the website of Yamaha Pro Audio