Our brands

Below is a list of the brands in our range

AdamsonAdamson
Het Canadese bedrijf Adamson Systems Engineering ontwikkelt en maakt een complete lijn van superieure, technisch vooruitstrevende, luidsprekerproducten voor de professionele markt voor zowel live toepassingen evenals vaste installaties.

Check out the website of Adamson

AuvitranAuvitran
Auvitran heeft de oplossing voor al uw ontbrekende digitale connecties.
Vanaf hun grote 128x128 matrixen tot aan de elegante Av-Wall's, Auvitran heeft overal een digitaal antwoord op.

Bekijk hier de producten van AuviTran

Check out the website of Auvitran

BeyerdynamicBeyerdynamic
Opgericht in 1924 en gevestigd in Heilbronn, Duitsland, biedt Beyerdynamic een ruim assortiment aan headsets. Niet alleen voor zang en presentatie, maar ook voor tv-commentatoren, piloten, conferentiesystemen en tolk-faciliteiten.

Check out the website of Beyerdynamic

FrenchFlair AudioFrenchFlair Audio
Voor de eindgebruikers in theater en poppodia zijn wij dealer geworden van Frenchflair Audio. Prachtige architecturale omgevingen verdienen op maat gemaakte audiovisuele oplossingen. FrenchFlair Audio brengt een compleet assortiment van vooruitstrevende, moderne en innovatieve producten. De oplossingen van French Flair, die met trots in Frankrijk zijn gemaakt, maken het voor het eerst mogelijk om de technische en visuele eisen die bij een groot aantal projecten worden gesteld samen te brengen.

Check out the website of FrenchFlair Audio

ShureShure
Van microfoon tot hoofdtelefoon of vergadermateriaal, Shure maakt producten die jouw geluid op de allerbeste manier overbrengt. Met Shure behoren problemen met geluidsapparatuur voorgoed tot het verleden, zodat jij je helemaal kunt focussen op je boodschap of performance.

Check out the website of Shure

TeqsasTeqsas
Het TEQSAS-team bestaat uit ingenieurs en technici met een lange ervaring op het gebied van professionele audiotechnologie met de roots in de toer- en verhuursector.

Check out the website of Teqsas