Audio Acoustics wordt Bosch PRAESENSA distributeurAudio Acoustics wordt Bosch PRAESENSA distributeur

Na vele theaters al voorzien te hebben van o.a. een zaalweergavesysteem, gaat Audio Acoustics een stap verder.

Waar er in het verleden meerdere systemen naast elkaar noodzakelijk waren voor diverse toepassingen zoals omroep, muziek en ontruiming type A, kan Audio Acoustics nu dankzij de samenwerking met Bosch dit geheel geïntegreerd aanbieden.

Door deze samenwerking kan Audio Acoustics gebruik maken van de Bosch PRAESENSA systemen. Hiermee kunnen ze een hybride oplossing aanbieden waarbij alle toepassingen die nodig zijn, in één systeem geïntegreerd kunnen worden. Naast dat dit resulteert in een efficiënter gebruik van materialen en installatietijd levert het vaak een esthetisch mooiere oplossing op in gebouwen.

Bosch PRAESENSA is uniek door de IP-gebaseerde netwerkstructuur / 4 of 8 kanaals versterkers met een totaal vermogen van 600 watt / efficiënt gebruik van versterkervermogen dankzij Powersharing / redundante-voeding en versterker kanalen / compacte behuizing / DanteTM based 120 kanalen inclusief de nodige encryptie en routering / volledig gecertificeerd volgens de ontruimingsnorm EN54-16.

Ook met merken als Biamp, Niveo switches en Auvitran in het portofolio van Audio Acoustics, kunnen ze een compleet DanteTM based systeem voorzien van bron, DSP, versterker en bijhorende bedieningsmogelijkheden.