Adamson introduceert CS-Serie

 

Adamson CS-Serie

Lang verwacht maar vanaf nu: De nieuwe CS-Series brengt de nieuwste technieken in de bekende Adamson's S-Series luidsprekers. De CS-Series is de nieuwste toekomst met ingebouwde versterkers en DSP, plus Milaan-ready AVB connectiviteit. De CS-Series zijn ook de basis van een totaal nieuw platform van rackproducten als de CS Gateway, CS Bridge, CS NDS, CS PDS, gecombineerd met een nieuw softwareplatform om het beste uit alle Adamson producten te halen.
Adamson’s legendarische geluid. Geëvolueerd voor de netwerkgebonden toekomst.
Luidsprekers:
De nieuwe CS-serie bestaat uit de CS7 een ultracompacte tweeweg full-range linearray-module; de CS7p point-source luidspreker; en de bijbehorende CS118-subwoofer. Samen met de compacte CS10 tweeweg full-range linearray-module; de CS10p point-source luidspreker; en de bijbehorende CS119-subwoofer.
Met de kant-en-klare CS-upgradekits kunnen alle bestaande kasten uit de S-serie binnen enkele minuten eenvoudig worden omgebouwd naar CS-modellen door simpelweg vier schroeven te verwijderen, de CS Jackplate te verbinden met de meegeleverde bedrading en de frontgrill te verwisselen.

CS-Rack producten:
Vier 19 inch rack producten die zijn ontworpen om de benodigde tools te bieden om het hoogste prestatieniveau uit de CS-serie te halen. De CS Gateway is een 16 x 16 matrix met 16 kanalen DSP, met dual-LAN, Milan-ready AVB, AES / EBU en analoge verbindingen. De CS NDS is een netwerk- en analoge patchbay waarmee gebruikers redundant audio en bediening via één netwerkkabel naar CS-luidsprekers kunnen sturen. De CS PDS zorgt ervoor dat alle CS-Series-systemen voldoende stroom krijgen, ongeacht de regio, en stelt de gebruiker ook in staat om verbruiksgegevens te monitoren, zowel per uitgangsvermogen als totaal verbruikt vermogen. De CS Bridge is ontworpen om de bestaande netwerkinfrastructuur te vervangen. Zodat gebruikers de CS-serie naadloos in hun bestaande inventaris kunnen integreren door dual-LAN, Milan-ready AVB-signaal te converteren naar AES / EBU.

CS Software:
Adamson CS-software verbetert uw mogelijkheden en resultaten om te ontwerpen, implementeren, beheren en bewaken in zowel mobiele als installatie opstellingen. Het uniforme CS-softwareplatform elimineert de noodzaak van meerdere tools, vereenvoudigt de workflow en vermindert de kans op gebruikersfouten.
De gebruikerservaring is ontworpen met het oog op een professionele audio workflow: ga van ontwerp en simulatie, naar je patch, controle, meting, optimalisatie en systeemdiagnose.
Audio Acoustics gaat nog een officiële lancering en demonstratie doen, houdt de social media in de gaten voor de lancering in Nederland.