ROAD SHOW | Woensdag 8 september, Zuid-Holland

 

12 Dagen – 12 Provincies – 3 innovatieve audio merken

Is het niet lang geleden dat u op een beurs was en de nieuwste producten zag? Is het niet lang geleden dat u sommige vakgenoten sprak op een netwerkevenement?

Daarom is Audio Acoustics dit theaterseizoen te vinden in diverse theaters en poppodia om een aantal innovatieve producten aan u te demonstreren en daarnaast om elkaar weer te ontmoeten. Wij zullen in de 12 provincies van het land aanwezig zijn, zodat u niet een hele reis af hoeft te leggen.


De eerste datum is bekend: dé try-out is op Woensdag 8 september in Stadstheater Zoetermeer. De rest van de data worden later bekend.

Werkzaam in een verhuurbedrijf, theater, poppodium of freelancer iedereen is welkom!

Met o.a.:

Adamson: De nieuwste Adamson CS-serie luidsprekers (met ingebouwde versterkers) beluisteren. En een sneakpreview in de bijhorende software van Adamson voor zowel simulatie, processing als monitoring binnen de CS-serie. 

Shure: Ook Shure’s eigen Erik Mertens is hier aanwezig die o.a. Shure PSM1000, Axient Digitial, ULX-D zal toelichten. Lees meer... 

Auvitran: Het gehele gamma van Auvitran van de Av-Wall, BOB en Toolbox is hier te bekijken. Met een demonstratie van de bijhorende AVS-monitor software.


Datum & Tijd

Voor dit evenement geldt een open inloop van 10.00-16.00 uur, je bent dus van harte welkom op de tijd die jou het beste uitkomt. 
Natuurlijk sluiten we af met een borrel. 


Adres

Stadstheater Zoetermeer
Theaterplein 10
2711 EK Zoetermeer


Aanmelden

Ivm de huidige maatregelen omtrent COVID-19 vragen wij u vooraf aan te melden door een mail te sturen naar: marketing@audioacoustics.nl
Graag vernemen wij met hoeveel personen u langs komt, en van welk bedrijf.