GEANULEERD | CUE2022 | 9 t/m 11 mei 2022BELANGRIJK NIEUWS!

Helaas heeft het bestuur van de Stichting vakbeurs Theatertechniek, organisator van de beurs CUE2022, besloten om de beurs gepland voor mei aanstaande te annuleren en pas weer in 2024 in Ahoy te organiseren.

Van 15 tot en met 17 januari 2024 gaan we er weer als van ouds een geslaagde beurs van maken, hopelijk samen met u!✨
CUE2022 is de vakbeurs voor event, installatie- en entertainmenttechnologie

Van 9 tot en met 11 mei 2022 vindt CUE2020 plaats in Rotterdam Ahoy. Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. Het is dé ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten.


Ook deze editie zijn Controllux, Lumen Solutions en Audio Acoustics aanwezig op de CUE met ieder een eigen stand. Uiteraard presenteert elke stand hun eigen merken en zullen zowel onze gespecialiseerde licht als geluids- medewerkers aanwezig zijn om u te woord staan over de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast bieden wij u gezamenlijk de lekkerste koffie van onze Barista van de hele CUE!

U kunt ons vinden op de volgende stands:

Controllux Stand nr.: 1.203
Lumen Solutions Stand nr.: 1.201
Audio Acoustics Stand nr.: 1.102 

Bekijk hier de interactieve plattegrond van CUE2022


Licht

Controllux, opgericht in 1968, houdt zich bezig met licht in de ruimste zin van het woord met een zeer gerenommeerd pakket aan merken waaronder Robe, Arri, ETC, Lupo, Prolyte, Rosco, SWIT en Zero88. Middels vestigingen in Nederland, België en Luxemburg zijn wij actief in de gehele Benelux. De activiteiten zijn verdeeld in zes pijlers: theater, TV-Film, Entertainment, Rigging, Consumables en de pijler Architectural. De architectural divisie van Controllux is Lumen Solutions. Uw partner voor creatieve lichtoplossingen. Dankzij de opgedane kennis en ervaring in de entertainment belichting begrijpen wij de uitdagingen die een lichtproject met zich meebrengt. Lumen Solutions helpt u met uw lichtontwerp, denkt mee bij lichtoplossingen en kan uw project turn-key opleveren.

Geluid

Audio Acoustics is exclusief importeur en distributeur van professionele audio apparatuur. Het belangrijkste merk binnen het portfolio van Audio Acoustics is Adamson Systems luidsprekers.

Audio Acoustics levert met Adamson een compleet pakket luidsprekers voor de installatie en touring markt. De Adamson series zijn uitermate geschikt voor o.a. theaters, poppodia, livesound, corporate en dance events. Het gamma is zeer geaccepteerd en rider vriendelijk. Alle producten van Adamson worden in de eigen fabriek in Canada geproduceerd en geassembleerd waarmee de kwaliteit wordt gewaarborgd. 

Daarnaast kan je bij Audio Acoustics ook terecht voor totaaloplossingen op het gebied van audio. Het samenwerken met andere disciplines zorgt voor de gewenste totaalbeleving.

Voor deze totaaloplossingen is Audio Acoustics ook importeur van Auvitran, Heil Sound & Teqsas. Daarnaast zijn we ook partner van de andere bekende merken als Shure & Yamaha.


-> Bekijk hier de sfeerbeelden van CUE2020


CUE2020 Openingstijden
Maandag 9 mei 2022 - 10.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10 mei 2022 - 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 11 mei  2022 - 10.00 - 17.00 uur


Locatie
Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
 

Toegang tot de vakbeurs CUE2022 is gratis mits u zich hier vooraf online registreert.
Niet geregistreerde betalen €15,00.