Adamson Virtual Fletcher Machine

 

Adamson Virtual Fletcher Machine

Tijdens de ISE2023 is de Virtual Fletcher Machine gelanceerd! Het is nu ook mogelijk om gratis via elke mogelijke audiokaart 24x12 kanalen aan spatial audio te processen. Je kan nu niet alleen via OCA, maar ook via VST met de software communiceren. De Fletcher Machine biedt een gebruiksvriendelijke interface die qua lay-out veel overeenkomsten heeft van huidige digitale mixers. Objectpositionering wordt vergemakkelijkt met een op touchscreen gebaseerde interface. Het bevat een eenvoudig te gebruiken maar toch complete set mixfunctionaliteiten.
Een aantal voorbeelden zijn object Eq, Compressor, instelbare afstandsverzwakking en atmosferische absorptie, synchroniseren en oproepen van individuele trajecten, objectgroepering en functiekoppeling, 8 VCA-stijl faders, tot 10 luidsprekerlagen (afhankelijk van de versie), luidsprekerpositionering in drie dimensies met Blueprint-import, output Eq, Delay, Crossover en nog veel meer.


Stage
De Fletcher Machine is verkrijgbaar al 3U 19" rack unit, met 5"kleuren touchscreen, waarmee IP-adressen kunnen worden gewijzigd, niveaus kunnen worden gecontroleerd en andere diverse snelle controles kunnen worden uitgevoerd.  Ontdek alles over de Fletcher Machine op de website van Adamson.