Uitnodiging | Follow-Me Audio Event

UITNODIGING | Spatial Event - 11 april 2023
Audio Acoustics nodigt u uit voor een immersive geluid + licht ervaring met Adamson Fletcher Machine en Follow-Me Track-iT systeem.

Audio Acoustics organiseert samen met Follow-Me BV, de ontwikkelaar van het automatische volgsysteem Track-iT, een demo event waar wij een unieke ervaring bieden. Tijdens dit event ontdekt u de mogelijkheden van de Adamson Fletcher Machine in combinatie met Follow-Me Track-iT systeem.

Jochem Sommer, Director of Operations EMEA Adamson en Erik Berends, CTO Follow-Me BV demonstreren binnen 1 uur de mogelijkheden en voordelen van het gezamenlijk gebruik van deze systemen. 


Datum:
Dinsdag 11 april 2023

Tijd:
Verdeeld over de dag zijn er 3 tijdsloten beschikbaar waarbij u kunt aansluiten. Graag horen wij van welk tijdsslot u gebruik wilt maken. De demo duurt een uur incl. koffie & chat.

De volgende tijdssloten zijn beschikbaar:
10:00 uur - 11:00 uur
13:00 uur – 14:00 uur
15:00 uur – 16:00 uur

Locatie:
Follow-Me BV
Duitslandlaan 25, 2391 PC
Hazerswoude-Dorp
Nederland

Wat kunt u verwachten?
09:45 uur | inloop + koffie & chat
10:00 uur | Start demo, Uitleg Follow-Me Track-It systeem & Adamson Fletcher Machine.
10:15 uur | Demonstratie
11:00 uur | Afsluiting

Product presentatie
Jochen Sommer | Director of Operations EMEA Adamson Systems
Erik Berends | CTO Follow-Me BV


Wat is Adamson Fletcher Machine en Follow-Me Track-iT?

Adamson Fletcher Machine
De Fletcher Machine is ontwikkeld door muzikanten en geluidstechnici met een hoge mate van kennis en zorg voor de behoeften in real life situaties. Het platform profiteert van een echte algoritme waarbij ruimtelijke weergave afhankelijk is van zowel amplitude- als tijdsverschillen.

Signalen die naar de luidsprekers worden gestuurd, worden berekend vanuit het oogpunt van het object, waardoor de beste ruimtelijke coherentie voor de luisteraars wordt gegarandeerd. De Fletcher Machine biedt een complete set OSC (Open Sound Control) en MIDI-integraties, zodat het extern kan worden bestuurd door een mengtafel met behulp van een speciale plug-in, Real Time Tracking System of een andere interface die deze protocollen gebruikt.Follow-Me Track-IT systeem

Follow-Me BV ontwikkelt remote follow-spot en performer tracking systemen. Onze technologie richt zich op het leveren van nauwkeurige positiedata in een 3D-omgeving die, via Follow-Me 3D manual follow-spot en Follow-Me Track-iT auto tracking systemen kunnen worden gedeeld met 3rd party systemen via het PSN (Posi Stage Net) of OSC-protocol.

Hierdoor kunnen positiegegevens worden doorgegeven aan decorelementen, stage automatisering systemen, video en geluid in uw installatie. Door het versturen vanuit Follow-Me Track-iT van positiedata via OSC of PSN naar een geluids- of ander systeem, kunt u een fantastische immersive audio-, video- en lichtapplicatie creëren.


Wenst u aanwezig te zijn bij dit unieke event? Schrijf je dan nu in! er zijn beperkt plekken beschikbaar per tijdslot.