Maak kennis met de DPA 2017 Micro Shotgun!


Maak kennis met de DPA 2017 Micro Shotgun!

De 2017 Shotgun Microfoon is een richtmicrofoon met een extreme directiegevoeligheid die kristalhelder, authentiek geluid combineert met stabiele, consistente prestaties onder zware omstandigheden.

Zijn akoestische prestaties onderscheiden de 2017 van de concurrentie. Het heeft een efficiënte uitdoving, in combinatie met een off-axys frequentierespons die veel lineairder is dan de meeste vergelijkbare richtmicrofoons op de markt. Dit zijn precies de eigenschappen die zorgen voor authentiek geluid.

Bovendien presteert de 2017 consistent in verschillende omstandigheden, zoals koud weer en vochtige omgevingen, evenals in algemeen ruwe situaties.

Ten slotte, hoewel de interferentiebuis rond de capsule vrij lang is, is de hele microfoon gehuisvest in een kortere, lichtere behuizing dan veel andere microfoons die hij overtreft. Dit maakt de 2017 een praktische keuze in een breed scala van toepassingen.

• Nauwkeurig, helder geluid van de primaire geluidsbron combineert moeiteloos met natuurlijk geluid dat van opzij wordt opgevangen.

• Buitengewone duurzaamheid, met versterkte constructie om te presteren in uitdagende omgevingen, inclusief hoge luchtvochtigheid.
• Uitstekende afwijzing van geluid van opzij voor optimale isolatie van de gewenste geluidsbron.
• Uiterst richtingsgevoelig opnamepatroon, met een effectieve interferentiebuis in een compacte behuizing.
• Eenvoudig in te stellen, te positioneren en te gebruiken op vaste posities, aan boomarmen en camerasystemen.
• Lage zelfruis, voor uitstekende prestaties in stille omgevingen of met veel open microfoons.


Ontdek alles over de DPA 2017 Micro Shotgun op de website van DPA