ROADSHOW | Nieuwe product demo's & Netwerk event

No dates available

 

12 Dagen – 12 Provincies – 3 innovatieve audio merken

Is het niet lang geleden dat u op een beurs was en de nieuwste producten zag? Is het niet lang geleden dat u sommige vakgenoten sprak op een netwerkevenement?

Daarom is Audio Acoustics dit theaterseizoen te vinden in diverse theaters en poppodia om een aantal innovatieve producten aan u te demonstreren en daarnaast om elkaar weer te ontmoeten. Wij zullen in de 12 provincies van het land aanwezig zijn, zodat u niet een hele reis af hoeft te leggen.

Werkzaam in een verhuurbedrijf, theater, poppodium of freelancer iedereen is welkom!


3 nieuwe datums en provincies zijn bekend! 
12 oktober - Maastricht, Limburg
13 oktober - Nijmegen, Gelderland
14 oktober - Leeuwarden, Friesland


Met o.a.:

Adamson: De nieuwste Adamson CS-serie luidsprekers (met ingebouwde versterkers) beluisteren. En een sneakpreview in de bijhorende software van Adamson voor zowel simulatie, processing als monitoring binnen de CS-serie. 

Shure: Ook Shure’s eigen Erik Mertens is hier aanwezig die o.a. Shure PSM1000, Axient Digitial, ULX-D zal toelichten. Lees meer... 

Auvitran: Het gehele gamma van Auvitran van de Av-Wall, BOB en Toolbox is hier te bekijken. Met een demonstratie van de bijhorende AVS-monitor software.


Datum, Tijd & Adres


Dinsdag 12 oktober 2021Woensdag 13 oktober 2021Donderdag 14 oktober 2021

Muziekgieterij
Boschstraat 5
6211 AS Maastricht
Limburg

Doornroosje
Stationsplein 11
6512 AB Nijmegen
Gelderland
Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911BP Leeuwarden
Friesland

Voor dit evenement geldt een open inloop van 10.00-16.00 uur, je bent dus van harte welkom op de tijd die jou het beste uitkomt. Natuurlijk sluiten we af met een borrel.