REFERENCE

Reference, Adamson

Perfect Sound Tilburg (2021)

Perfect sound uit Tilburg investeerde onlangs in Adamson. Na jaren gebruik te hebben gemaakt van onder andere Sound Projects en Dynacord is er nu gekozen voor actieve Adamson CS10 kastjes in combinatie met de CS119 bassen.
Read more >

Adamson voor Hall of Fame Tilburg (2021)

In het hart van De spoorzone ligt het unieke industriële pand van de Hall of Fame een eigenwijze cultuurfabriek waar van alles te beleven valt. Deze creatieve vrijplaats biedt ruimte aan verschillende organisaties.
Read more >

Soundworks Rosmalen (2021)

Soundworks heeft de inventaris weer uitgebreid met de nieuwe CS serie van Adamson. Voor de theater tours en de drukke werkzaamheden heeft men gekozen voor: De nieuwe CS serie van Adamson
Read more >

Demo Productions (2021)

Demo Productions breidt uit met Adamson set!
Read more >

Meli-Sound (2021)

Meli-Sound kiest voor de nieuwe CS upgrade van ADAMSON.
Read more >

Paradiso kiest opnieuw voor Adamson (2020)

Dit jaar was de kleine zaal van Paradiso aan de beurt voor een nieuwe geluidsset, na veel demo's is de keuze uiteindelijk gevallen op de IS serie van Adamson.
Read more >

DG Sound Zevenhuizen (2020)

DG Sound zocht naar een betrouwbaar merk die ook bij de Technische riders past van de bands die op de festivals spelen waar ze de audio voorzien.
Read more >

Purple Haze (2020)

André heeft samen met zijn technici gekozen om zijn bestaande Adamson voorraad verder uit te breiden.
Read more >

Adamson voor The Bull Amsterdam (2020)

Voor de live optredens heeft Aart Stuij, eigenaar van The Bull, gekozen voor Adamson, de zaak is tot in de puntjes verzorgd en daar hoort ook goed geluid bij. The Bull is de eerste horecazaak in Amsterdam met een Adamson geluidsset.
Read more >

Luxor Live Arnhem (2019)

Afgelopen zomer heeft Audio Acoustics een nieuwe geluidsinstallatie en monitor set geleverd en geïnstalleerd aan het poppodium Luxor Live in Arnhem.
Read more >

MasterSound BV (2020)

Harm Ruijs van MasterSound BV kiest voor Adamson S10p met een E119 sub!
Read more >

Podium De Vorstin Hilversum (2019)

Na testen van diverse merken is de uiteindelijke keus gevallen op Adamson zegt Arne de Vries, hoofd techniek van de Vorstin. “De klank, kwaliteit en betrouwbaarheid gaven bij ons wel de doorslag” aldus Arne.
Read more >

More references Adamson