REFERENCE

Reference, Audio

Stichting C. Hoofddorp (2023)

De podium zaal in C. in Hoofddorp is voorzien van een volledige nieuwe geluidsinstallatie.
Read more >

Chassé Theater, Breda (2021)

Wereldwijde primeur voor Chassé Theater met nieuw PA. Nieuw geluid voor Jupilerzaal met unieke Adamson CS10 set.
Read more >

Perfect Sound Tilburg (2021)

Perfect sound uit Tilburg investeerde onlangs in Adamson. Na jaren gebruik te hebben gemaakt van onder andere Sound Projects en Dynacord is er nu gekozen voor actieve Adamson CS10 kastjes in combinatie met de CS119 bassen.
Read more >

Schouwburg Ogterop Meppel (2021)

Audio Acoustics heeft twee nieuwe Adamson CS119 met twee Adamson Cs10p toppen mogen leveren voor de kleine zaal. Naar uitgebreid testen tussen 7 verschillende merken is de nieuwe Adamson CS-serie hier als beste uit de test gekomen. Deze Adamson set is voor de kleine zaal genaamd de Engelenbak
Read more >

Theater Vianen (2021)

Na een uitgebreide demo van het Adamson systeem, en deze te hebben vergeleken met andere merken, heeft Marcel Verburg van Theater Vianen gekozen voor de Adamson geluid set.
Read more >

EKKO, Utrecht (2021)

Doordat Ekko heel breed programmeert heeft men na uitgebreid testen van verschillende geluidssystemen gekozen voor een Adamson S-serie set.
Read more >

Adamson voor Hall of Fame Tilburg (2021)

In het hart van De spoorzone ligt het unieke industriële pand van de Hall of Fame een eigenwijze cultuurfabriek waar van alles te beleven valt. Deze creatieve vrijplaats biedt ruimte aan verschillende organisaties.
Read more >

Soundworks Rosmalen (2021)

Soundworks heeft de inventaris weer uitgebreid met de nieuwe CS serie van Adamson. Voor de theater tours en de drukke werkzaamheden heeft men gekozen voor: De nieuwe CS serie van Adamson
Read more >

Demo Productions (2021)

Demo Productions breidt uit met Adamson set!
Read more >

Paradiso kiest opnieuw voor Adamson (2020)

Dit jaar was de kleine zaal van Paradiso aan de beurt voor een nieuwe geluidsset, na veel demo's is de keuze uiteindelijk gevallen op de IS serie van Adamson.
Read more >

DG Sound Zevenhuizen (2020)

DG Sound zocht naar een betrouwbaar merk die ook bij de Technische riders past van de bands die op de festivals spelen waar ze de audio voorzien.
Read more >

Purple Haze (2020)

André heeft samen met zijn technici gekozen om zijn bestaande Adamson voorraad verder uit te breiden.
Read more >

More references Audio